Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


Fast

KännerPosted by Bea Wed, December 25, 2013 20:49:38
på marken, i luften, i närheten och här. Utan ankaret skulle jag sväva. Sväva omkring i ständig kollision, mot nya riktningar. Som alltid. Kanske att det går den här gången. Att hålla kursen.
Jag har fallit ner på samma plats gång på gång. Jag har inte tagit mig längre bort, snarare kortare. Och kortare. Som om livlinan, livbojen och ankaret, you name it, blir tjockare, tyngre. Fett tyngd alltså ba, inte så dumt ba, fett coolt. Mer innehåll, mer stabilt, kanske till och med bra? Fan vet.

När

KännerPosted by Bea Mon, December 16, 2013 19:52:30
Huvudet blöder. Det som en gång fanns där, rinner sakta ut. Från mitten av huvudet. Ner åt alla sidor. Över ögonlock, stängda. Ner i nacken, innanför en hårt åtdragen halsduk. Tyget blir inte rött.
En gång, en stor dag. Det var då det hände. Det var då det tog slut. Det gick bara inte längre. Så var det bara. Inget att göra något åt. Tack och hej bara. Talföljden tog slut. Kvar var lika mycket som fanns innan. Omvandlat. På väg bort, på väg ner för kinden.

dissorienterad

KännerPosted by Bea Thu, February 07, 2013 20:43:10
och funderar var jag är. Som en boll som blivit platt.

det börjar

KännerPosted by Bea Wed, February 06, 2013 18:31:02
bli tomt. Och tyst. Och glömskt. Och stilla. Som om. Som om. Inget vill.

snötunnel

KännerPosted by Bea Wed, January 23, 2013 19:01:55
med tårar som hinner torka. Med musik som hinner ta slut. Med ett leende på läpparna som hinner fram. Bra dag. Bra dag. Bra dag. Bra dag. BRA DAG!

Låt det stanna vid det.

Next »