Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


Nytt

TänkerPosted by Bea Mon, January 06, 2014 20:16:50
som alltid vid den här tiden. Tror att det kanske är bra. Om jag fullföljer, stannar upp, tänkt, analyserar och funderar. Blir mest trött på mig själv. Att jag orkar. Att jag varje år tror att det ska bli annorlunda. Samlat allt på hög.

Jag trivs inte i regelbundenhet inbillar jag mig. Ändå ändras aldrig någonting.

Förförståelse

TänkerPosted by Bea Tue, December 17, 2013 19:32:23
ska vi få med oss. Från det tidiga livet som vi antas bara bära med oss. Det ska finnas där och vi ska förstå att efter ett kommer två och sedan kommer tre och före nitton kommer arton och när man tagit ett steg fram då har man kommit längre.
När vi tar oss längre och längre ska vi lära om. Det finns inget fram och bak. Det finns kanske inte ens något före och efter, och allt är relativt. Tänk i nya banor. Utanför. All tid som du lagt på att rätta in dig i tankeledet. Allt det ska du nu tänka bort igen. Så att du kan tänka nytt.

Vinter

TänkerPosted by Bea Sun, December 15, 2013 19:46:02
Nu är den här. Den där vintern som jag alltid längtar efter. När det är tyst. Fruset. Kallt. Stilla. När jag kan lägga mig i snön och känna kroppen sakta försvinna in i det vita. Ljusa mörkret. Men nu är det bara blask. Gråkallt och halt. Och inte riktigt vinter. Men mörkt. Än så går drevet i skogen. Skallet som gör min kropp spänd. Spänd i väntan på smällen. Knallen som ljuder genom skogen. Tillsammans med motorsågar, skördare och skotare. Fraktas skogen och allt liv ut. Som om det liksom är menat att man ska dö i skogen på vintern.

väldigt mycket

TänkerPosted by Bea Mon, July 22, 2013 20:00:37
lantgård och väldigt lite litteratur just nu. Nästan inga mediciner och jag sover på nätterna men en liten knuff. Jag hinner tänka en del när jag är ute. Men allt som tänks försvinner iväg. Det vill inte stanna kvar. Det liksom försvinner iväg. Som om jag snart är en som bara släpper iväg tankarna som aldrig håller dem kvar längre. Så där som många andra gör, som aldrig kan svara vad de tänker på. Och snart minns inte jag heller.

du måne

TänkerPosted by Bea Tue, July 02, 2013 12:13:35
kan jag inte göra motstånd mot. Bara se dig i olika skepnader från kväll till annan. Min jord ser jag inte. Precis som jag. Bara omvärlden och den kan jag inte göra motstånd mot. Bara se den i olika skepnader från dag till annan.

Om du måne vore min omvärld då fanns det alltid ett avstånd. Om omvärlden är min måne.

Next »