Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


Samband

GjortPosted by Bea Thu, March 21, 2013 12:06:01
säger min man trött. Ser du inget? Nej, svarar jag. Jag ser inget samband, eller hur menar du? Med vad?

Att du börjar snurra igång, se saker, upptäcka de helt fantastiska ting och läsa och inspireras, pigg som en lärka mitt i natten.

Jo, så är det tänker jag tyst. Men jag låtsas om som ingenting. Jag har ju värsta grejen på gång, något som kommer att bli så stort om jag bara får det klart. Får det gjort. Och jag har ju börjat. Jag håller ju på med det hela tiden. Nystar i det där som alla sett, men som förbisetts av lika många. Åh, Harry tänkt om jag kunde prata med dig, tänk om vi satt på ett kafé och pratat om hur självklart allt är. Det som alla egentligen vet. Men som ingen låtsas om. Och tänk, vilket program vi hade kunnat skriva. Ett nytt manifest. Utan att behöva erkänna något av det som redan finns eller förkasta allt som inte finns. Sanning är. Så har du sagt.

Och jo, kanske har min man en poäng. Han ser mitt samband. Att jag får en känsla av samhörighet, med ytterligare en död poet. Och där jag nu befinner mig på på gränsen att slukas upp i något och försvinna in i en värld där bara jag, döda poeter och tankevärlden existerar.

Men jag rycks tillbaka. Och snart. Mycket snart. Kanske jag kan balansera och vara på bägge sidor samtidigt. Gråzoner är bara skit.