Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


näsan

GjortPosted by Bea Mon, May 06, 2013 21:29:49
fastnar det i. Sprider sig ut i bihålorna för att trycka på hjärnan och synnerven. Till slut så ser jag små rutor, först bara några sedan överallt. Nej det är inte migrän. Ingen vanlig i alla fall. Det är en ovanlig sort. Synbortfallet varar allt för länge så vi kan inte behandla dig som en migränåkomma. Avsvällande medicin. Jag skulle behöva det överallt. Inte bara till det som växer i bihålorna och gör så att rutor blir tomma, suddiga, förökar sig och snart ser jag inget alls och huvudet håller på att spricka. Först på ett ställe sedan överallt och yrseln gör att jag inte kan stå.

Men det var länge sedan nu. Länge sedan jag kände så. Oxascand är avsvällande för hela kroppen. Avslappnande. Till och med för det som brukar nästla sig in i näsan och svälla i bihålorna. Den där spända Bea. Sitter igen med fingrarna på tangenterna istället för nere i jorden. Trycket smyger sig på. Bean vet vad hon ska göra. Svälja en rinexin och en oxascand, bädda ner sig i sängen. Lyssna på någon ljudbok. Pianostämmaren om och om igen. Tills solen i Burma tar över. Och allt är bra imorgon.