Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


Flyktigt

KännerPosted by Bea Wed, September 05, 2012 09:54:30
I mig så strömmar ständigt tankar, om ditt och datt om idéer som är både stora och små och det är aldrig tyst i mitt huvud. Inte om jag inte anstränger mig och beslutar mig för att nu får det vara tyst ett tag, för jag vill lyssna på ljuden från någon annan än mig själv. Det är bara när människor talar direkt till mig, om något som jag tycker är intressant som jag verkligen lyssnar.

Men alla dessa tankar som hela tiden flyger i olika hastigheter stannar sällan kvar. Jag kommer bara ihåg små delar av dem, om jag inte skriver ner det direkt.

Medan vår yngsta son fjärilssimmar över köksgolvet så formas en dikt som börjar just med att han fjärilssimmar och sedan fortsatte det och kändes som om det blev nog en riktigt bra dikt. Men så måste jag göra tusen andra saker, som plocka undan hundens vattenskål som fjärilssimmaren siktar in sig på, kaffet kokar på spisen och måste dras av, tankar börjar flyga genom huvudet igen, nya tankar som inte alls har med dikten att göra. Och vilken idiot jag var som rycktes med i tradera hetsen och lyckades bjuda på en babybody i storlek 62 och vad ska jag med det där nalletyget till egentligen? Jag som inte har några pengar att handla för. Skit vilken svag människa jag är. Fast det är jag väl inte ensam om. Och där var dikten borta och allt det vackra som flöt i huvudet byttes mot annat som jag inte alls längtade efter att få tänka.