Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


Lobbyisten

HörtPosted by Bea Sat, November 03, 2012 18:44:19
av Thomas Bodström. Ibland ska man hålla sig till det som man är bra på. Inte för att jag på något vis tycker att herr Bodström är en enastående duktig politiker. Men jag har svårt att se att detta manus hade blivit antagen hos Norstedts om det inte varit så att det var just herr Bodström som författat denna roman.

Storyn är ganska intressant, med min lilla erfarenhet av politiken så finns det märkliga sammansättningar av människor som påverkar politiken, utan att vara politiker själva. Det finns märkliga politiker. Det finns märkliga tjänstemän med dolda agendor och givetvis finns det människor som kan luras till att göra idiotiska saker.

Men jag tror ändå att det finns bättre historier än denna. Men bara för att man har en hobby, som man kanske älskar och hänger sig till passionerat, eller bara har som tidsfördriv, så innebär det inte automatiskt att man är himla duktig på just sin hobby. Eller att man för den skull måste bli publicerad.

Men tack mamma för lånet! Jag har ju faktiskt lyckats somna till Ola Rapace läsning av en relativt trist berättelse varje kväll i nästan en hel veckas tid.