Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


mitt liv

GjortPosted by Bea Sun, November 25, 2012 18:34:40
består inte bara i att jag lyssnar på ljudböcker eller beskådar min navel eller retar mig på orättvisor.

Jag och min man driver en gård också. Och vi har en familj också. Och mer därtill. Idag har det varit en officiell "idag gör vi ingenting" dag. Vilket jag inte riktigt minns när vi faktiskt beslöt oss för senast. Så efter frukost så konstaterade vi att, visst det finns massor att göra som vanligt, men idag så gör vi ingenting. Det vill säga att vi bara sett till att djuren och ungar får mat och har det bra.

Bara att utföra det tar ju ett tag. Men vi har hunnit med att gå en promenad, inte för att vi måste utan bara för att vi ville. Vi lagade mat tillsammans. Annars brukar någon av oss sno ihop något medan den andre fixar med något annat. Vi har eldat så att det har varit behagligt inne, även fast vi egentligen skulle kunnat klarat dagen utan att slösa på ved. Men ibland är det skönt att elda bara för att njuta av att det är lite extra varmt inne.

Och idag så har min teamsong varit denna:

Mumford & Sons: After the storm