Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


varva

KännerPosted by Bea Fri, December 07, 2012 23:01:05
ner är inte min grej idag. Jag vet vad det beror på. Overfload av må bra saker. Jag har tänkt mycket på förlossningen för ett år sedan. Känslan av att jag faktiskt är superwoman. Att det verkligen är JAG som är världens tuffaste och bästa kvinna någonsin. För jag är så fantastisk på att föda barn. Är det något jag verkligen har gjort suveränt bra två gånger i mitt liv så är det just det. Och för ett år sedan så var det andra och sista gången.

Vissa saker som man är bra på vill man gärna göra så många gånger man bara kan och får möjlighet till. Att vara gravid och föda barn, som jag alltså är en av de bästa i världen på, är något som man inte gör så många gånger, oavsett hur bra man än är på att sätta barn till världen så finns det en början på barnafödande karriären, sedan efter ett par tre stycken så är det oftast slut. Min slutade efter två.