Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


eksem

GjortPosted by Bea Tue, February 26, 2013 20:40:58
som kliar och som resulterar i att lamotroginen ska ut och dosen med citalopram ska ökas och insomningstabletterna ska bytas ut så jag slipper alla mardrömmar och jaaaa vad ska man säga. Djungel. Eller tät skog. Snårskog. Ungefär som delar av vår norra skog där man knappt kan ta sig fram. På vissa ställen måste man krypa, kan inte stå upprätt och får grenar i ansiktet som rispar kinderna. Petar en i ögonen också om man inte blundar. Ser man upp så ser man knappt himlen.

Du & jag döden är en Kent skiva som snurrat mycket i bilen. Får mig att tänka i banor som att jag möter månen i backspegeln. Att bilen håller kursen på de isiga vägarna. Att mörkret är ljust. Att allt är en motsägelse. Att texterna på den här skivan är så mycket bättre nu, än förr. Att jag tänker alldeles för mycket. Att jag kanske bara borde göra som förr. Inte lyssna på texterna, utan bara höra sammanhanget och bedöma musiken utifrån det. Att sjunga med utan att egentligen bry mig om vad texterna kan tänkas betyda.

Nej, jag har inte orkat skriva på ett tag. Den där oregelbundenheten. Att jag skrev så mycket ett tag att jag blev trött. Trött på att egentligen inte ha något att skriva. Tugga ett shake eller jenka alldeles för många gånger tills allt tappat smaken.