Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


Det med mening

SettPosted by Bea Tue, March 19, 2013 09:01:17

som befinner sig utanför familjens närmsta närhet. Fast sammankopplad. Går ju inte att dra en linje mellan. Gråzoner. Och detta ingår i mig.

Filmen är en ihopsättning av en större installation, med special projektor och fler skärmar. Så den gör sig inte riktigt rättvisa. Men den kan ge er en hint. En hint om vad som delvis uppfyller mig. Vad jag söker i litteraturen. Just nu börjar jag snöa in mig på Harry Martinsson, en av de som eventuellt skulle kunna sättas in i vår svenska ekokritiska tradition. Om vi väljer att konstruera en.

Men se filmen. De flesta som medverkar har jag träffat när jag var i USA eller på en konferens i Sigtuna. Det finns nämligen de som arbetar med det som i Sverige bara befinner sig i utkanten än så länge i litteraturvetenskapen.

http://vimeo.com/38246572


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.