Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


Alternativet

HörtPosted by Bea Wed, June 12, 2013 10:10:30

Sitter och lyssnar på partiledardebatten. Jo, jag plågar mig ibland. Plågar mig med tanken på att jag hade kunnat suttit där och lyssnat direkt och inte genom radion. Om jag bara orkat. Om jag höll ihop.

Reinfeldt. Han låter trött. Han låter less. Irriterad och allra helst vill han nog bara åka hem, eller ut till sitt sommarhus, båt eller strand någonstans. Vad nu han föredrar.

Men jag kan inte låta bli att undra. Reinfeldt är nöjd över att förtidspensioneringarna minskar. Att det inte är ett alternativ, för nu ska alla ut i arbete. För alla kan arbeta. Men vart, och med vad? Och att få ihop det, att alla som nekas sjukbidrag, sjukskrivning eller förtidspensionering skulle kunna klämmas in i dagens Sverige, där den ekonomiska tillväxten ska gå som en exponentiell kurva, år efter år.

Vart får jag plats i detta Sverige?


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.