Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


tillfredsställelse

TyckerPosted by Bea Thu, December 20, 2012 20:10:23
synonymer: belåtenhet, njutning, förnöjelse, välbehag, gillande, nöje.... Jag roade mig idag. Med att handla. Det är balsam för den förbannande själen. Trots att jag försöker att stå emot trycket från kommersen kring jul. Men jo, barnen ska få julklappar och en av våra grannar ska få en klapp, som tack för all hjälp i somras.

Idag kunde jag dock inte stå emot köplusten. Röda Korset hade halva priset på allt i affären. Jag fick med mig två kassar med diverse grejer, jeans till barnen, kläder till yngsta sonen, pocketböcker till min man, handväska till mig (nog första som jag köper på eget bevåg på 15 år), "nya" skor, sist men inte minst, en mattpiska! allt för 250 kr. Egentligen 233 kr, men jag gav 250 kr för det kändes nästan oförskämt billigt. Före min shop til you drop infall på Röda Korset, hade jag hämtat en tradera vinst, också jeans till barnen. Så nu har ungarna byxor, och jag behöver inte besväras av att de bara har lappade byxor. Jag tycker att det är helt vansinnigt att köpa nya kläder till barnen, som de antingen leker sönder eller växer ur på bara ett par månader. Men samtidigt så är jag inrutad med att barnen ska vara hela, rena och mätta.

Jag har olika sätt att tillfredsställa mig på. Shoppa grejer, hur ogärna jag än vill erkänna det, är ett sätt.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.