Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


ingenstans

TyckerPosted by Bea Thu, December 27, 2012 20:03:02
rör sig livet i den riktning som jag fantiserade om när jag var liten. Jag skulle inte ha några barn. Jag skulle inte det och inte datt och sedan skulle jag allt annat och absolut.... om det nu var så att barn skulle komma till världen så skulle jag och Cissi vara gravida samtidigt och våra barn skulle bli lika bra bästisar som hon och jag.

Så blev jag intresserad av hästar. Cissi var allergisk och då var vi inte bästisar längre för hon kunde ju inte följa med till stallet. Jag tänker på det nu, att det kanske var då det började. Att bara släppa taget. Att kunna säga tack och hej, vi hade det bra men nu ska jag vidare, dit där du inte kan följa med. Jag gick i fyran, jag var 10 år.

Snart har jag och min man varit tillsammans i fem år. Fem år. En evighet för mig. Så otroligt jävla länge att jag inte ens kan förstå att det funnits år före oss. Det har det ju givetvis, både bra och dåliga. Och jag minns, men det är släppt. Släppt och avlägset nu. Allt var så nära för fem år sedan. Nu är våra senaste fem åren nära och jag tänker inte släppa.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.