Insurgent

Insurgent

Om bloggen

Fokus en tid framöver kommer säkerligen ligga på politiska inlägg, mina tidigare inlägg finns kvar, det här är INTE Fi Salas blogg, utan min privata.

Trevlig läsning!


briljant

TyckerPosted by Bea Sun, January 06, 2013 21:42:24
är både jag och många av mina idéer. Påfund som liksom bara kommer över mig. Helt otroligt ofta får jag briljanta idéer och ofta får jag höra att jag är briljant i många avseenden. Fast det är inte alltid som är det är bra att vara briljant och det är sällan som mina briljanta uppslag är så briljanta när jag väl startat.

Ibland så kan det vara bra för mig att titta på de briljanta idéerna i lite andra perspektiv eller från en annan horisont. De gånger jag ger mig hän de briljanta idéerna klarar jag mig oftast helskinnad, men med olika graders brännskador. Skadan blir större när jag avstår, när jag är förnuftig och låter min lilla farbror vika ihop min briljans, vika och vika till en minimal papperslapp, de fina idéerna och den briljanta Bea läggs undan långt bort, i en minimal låda.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.